Afstemningen på Krim-halvøen

Egentlig kan jeg være ret ligeglad med, om Krim vil være selvstændig eller ej, med et tilhørsforhold til Rusland – men nu er det sådan, at Krim-halvøen er givet af Rusland til Ukraine for 50 år siden.

Derfor måtte det vel være ret og rimeligt, at Rusland spørger Ukraine først, om det er okay med dem mht. en afstemning om en løsrivelse fra Ukraine – også selv om der er ret mange russere bosat på Krim!

Der er også en hel del russere i Baltikum!?!

Afstemning om Bornholm?

Hvis nu Sverige ville gennemtvinge en lignende afstemning her på Bornholm – nå, dette tankeeksperiment skal vi nok lade ligge lidt endnu, da Sverige tager sig bedre af Ålandsøerne, Öland og Gotland end det officielle Danmark tager sig af Bornholm!

Det kunne jo ende med, at en sådan afstemning kunne falde ud til fordel for Sverige?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *