Træfældningen på Krogen

Så er der kommet lys i den ende af haven i Tejn

Så er træfældningen her på adressen færdig (opfølgning på et tidligere indlæg). Alt træ er skåret og stablet, så det nu kan ligge i “dvale” et par år, herefter er det klar til brændeovnen – dvs. det skal lige skæres i rette størrelser, og de kraftigere stykker skal også lige kløves, så der er stadig lidt arbejde tilbage, inden det er klar til brændeovnen.

Men så langt så godt – alle kviste/grene er kørt på BOFA i Olsker (og dem der ikke aner hvad BOFA er, så er det vor affaldsplads her på Bornholm).

Stammerne er skåret ned til roden, for det er en umulig opgave at få rødderne op. Jeg giver rødderne en særlig behandling, så jeg er sikker på, at der ikke gror mere der. Efter nogle år, skulle rødderne være så møre, at jeg kan grave dem op. Dog er hele området fyldt med rødder, så det varer en given tid, før den jord er klar til en anden beplantning.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *