En cykelhandler ser rødt

Jørn Bitsch, Odder (foto fra 1999)

Indehaveren af Selandia Cykler – Odders største cykelforretning, Jørn Bitsch, og en rigtig god ven af mig, er kommet op i det røde felt, vedrørende e-boks og andre programmer vi er underlagt, og har derfor sendt mig en e-mail:

Jørns mening om bl.a. e-boks m.v.

Nu kan vi så læse, at arbejdsskadestyrelses knoldeanlæg skal nedlægges, da det ikke virker efter hensigten! Så der er nok brugt atter overflødige kilo på forsøget.

Hvorfor nedlægger de ikke e-boks, da det jo som bekendt ikke kører efter hensigten?

Herude i samfundet bruges mange timer på overflødigt arbejde – på ikke rigtigt opsatte programmer, der burde være en gammel håndværker, med ikke over 15 ansatte til, at sige stop – dette er ikke logisk!

Da vi alligevel skal ombygge, hvad ingenørerne har lavet på deres bordpiano, kender vi jo alt til knoldhovederne. De drenge, der laver systemer, laver ikke andet dag og nat end at spille computer, derfor tror de at alle kan, men vi har andet at lave, end at sidde ved dette ganske overflødige apparatur, bl.a. at tjene penge til samfundet, som de smider rundt med til overflødige ting og sager.
Fjern dog de ca. 60% for mange ansatte, der er i toppen af akademikere. De kan dog godt beholde deres 
jobgaranti.  MEN!!!de skal ned, hvor der arbejdes – og til den løn de er værd, (hvis de kan finde ud af logiske ting, hvad jeg ikke tror de kan). Men så må de jo ud og finde et andet arbejde, hvis nogen kan bruge dem, hvad jeg ikke tror de kan!
Foto: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *