Et problem at få Mette Frederiksen i tale

Mette Frederiksen (S)

Én ting er beskæftigelsesministe-ren, Mette Frederiksen (S), ret god til – og det må man lade hende, hun er rigtig god til, IKKE at svare på henvendelser. Ikke engang ministerens sekretariat gider svarer på henvendelser!

Jeg véd ikke hvad der er “galt” med konen, men hun føler sig måske for fin til, at svare ganske almindelige mennesker, så den beskæftigelse har vor beskæftigelsesminister altså ikke!

Ekstra Bladet har alligevel fået ministeren til at skrive en mail på kritikken af gensidig forsørgerpligt, men først efter, at Ekstra Bladet havde forsøgt med en telefonisk samtale, hvor Mette Frederiksen havde mulighed for opfølgende spørgsmål.

Det kunne jeg da godt have fortalt Ekstra Bladet, vedrørende Mette Frederiksens (S) ageren omkring direkte spørgsmål. Som princip, svarer hun ikke på noget som helst. det føler konen sig alt for vigtig til – “der må jo være en grænse!”

Meeeeen ….., det kommer alligevel lidt bag på min, at Ekstra Bladet har kunne vride en e-mailbesvarelse ud af ministeren!

Foto. Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *