Hvad betyder titlen “Minister”?

Efter den sidste tids “tumult” med landets ministre, der ikke kan finde ud af at tale sandt, kan jeg godt komme i tvivl om forståelsen af titlen “Minister”?

Minister betyder “Tjener” – og ikke Gud. En minister kan ikke tillade sig ALT! Der er en lov om ministeransvarlighed, og den kommer også til at ramme den næste på listen, Socialminister Annette Vilhelmsen (SF), som ikke kan gemme sig bag sine titler som formand for SF og socialminister.

Martin Lidegaard (R)

Så har jeg slet ikke omtalt (nok den største sag) solcellesagen. Den kan godt gå hen og blive en bombe under regeringen. Her er det klima- energi- og bygningsminister, Martin Lidegaard (R), der står som den ansvarlige minister.

Her taler vi om mia af kroner, der er “forsvundet” ud af statskassen. Men selvfølgelig kan man da bare tage pengene fra de (os) ældre medborgere – ved f.eks. at sløjfe folkepensionen – det skulle nok dække de værste huller!

Men ellers går det godt Fru Kammerherreinde Statsminister!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *