Min vurdering, Bødskov er en færdig mand

Pernille Skipper fra Enhedslisten                                          Foto: fra nettet

Enhedslisten, ved Pernille Skipper, startede langsomt op i samrådet vedrørende justitsminister, Morten Bødskov (S). Lige som i en boksekamp, er de første par runder altid noget, hvor man lige ser sin modstander an.

Det skete også her i dag.

Efter 2½ time, havde Enhedslisten fået nok (min vurdering), hvilket man også kunne se på det kropssprog Per Clausen (Ø) og DF’s formand Kristian Thulesen Dahl, havde indbydes på justitsministerens forklaringer.

Netop, ved de 2½ time inde i mødet, havde (billedligt talt) Pernille Skipper (Ø) et fast greb om Morten Bødskovs ædle dele – og ikke nok med det, hun klemte hårdt til, hvilket mere og mere tydeligt kunne ses på Morten Bødskovs forpinte ansigt.

Hvis Enhedslisten, mod forventning, skulle frede justitsministeren, godkender de også, at en minister lyver, og med den svada, som Pernille Skipper vendte imod justitsministeren, har jeg mere end svært ved at tro, at justitsministeren overlever dette samråd.

Jeg tror, at Enhedslisten kommer til at vælte deres første minister.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *