Endnu en sand Aarhus historie

Det værste ved de gamle Aarhushistorier, er næsten, at de er sande – det er i hvert fald det indtryk, jeg efterhånden har fået, efter et par historier, hvor Aarhus kommune misbruger byens skattemidler på det groveste.

Den første historie, som jeg hentyder til, er denne:

Skatteyderne i Aarhus har måttet lægge ryg til en regning på kr. 105.000,-, som det har kostet at sende en flok rødder, fra ungdomsklubberne i Gjellerup, ned til Alanya i Tyrkiet. Igen er her tale om et misbrug af vor store skatteydelser – på et totalt intetsigende projekt på unge mennesker – men denne tager sgu en ret høj placering på skalaen.

De personer som her var tale om, og som også omtales som direkte bøller, blev af Aarhus kommune sendt til et kendt feriested i Tyrkiet, for at de kunne lære at begå sig blandt danskere!!!!

Den som ikke retter en fejl, begår endnu en fejl!

Det lader ikke til, at Aarhus kommune kender denne læresætning, for nu er den gal igen. Denne gang vil Aarhus kommune – igen sende kriminalitetstruede indvandrerunge på ferie på skatteydernes konto.

Den ansvarlige for disse rejser, Anders Glahn, leder af fritidsklubberne Gellerup-Toveshøj, sender denne gang drengene til Paris. Han vil bare ikke lære det!

Anders Glahn siger ifølge Den korte avis:

“Problemet er, at hvis vi ikke yder en ekstra skærv herude, så kommer de unge aldrig nogle steder hen. Altså, der er jo ikke nogle lægebørn her, vel? Vi syntes, at propotionerne er sådan, at det udbytte vi får af turen, gør turen meget billig. Det er en lille investering i forhold til socialt forebyggende og præventivt arbejde, vi syntes, der lykkes ved at få sådan nogle ture her til at fungere.”

En ekstra skærv?!? 6.400 kr. pr. person kan vel næppe kaldes for en “skærv”? Ture til at fungere? – spørg lige feriegæsterne på Alanya om det, da “hans drenge” ødelagde ferien for en hel del feriegæster på netop Alanya. Og hvad med alle de skader, som de unge stod for i Tyrkiet – de skal vel også betales?

Hvad mon resultatet bliver i Paris?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *