En socialdemokratisk valgplakat der trækker stemmer

Socialdemokraternes valgplakat

Her under finanslovforhandlingerne, har vi flere gange hørt omtalt fra Enhedslisten, at Socialdemokraterne engang gik til valg på dette slogan “- ret til et bad hver dag”.

Dokumentationen for denne påstand, blev i dag sat på Facebook – i form af et billede af plakaten fra dengang.

Derfor måtte det kun være en formsag, at sige ja til et retskrav for de ældre, om et bad to gange om ugen – hvis man ønsker det.

Plakaten er virkelig udført med omhu, jeg er slet ikke i tvivl om, at Helle Thorning-Schmidt virkelig vil det godt overfor den ældre dame. Flot!

Men tilbage til virkligheden, for det er en helt anden sag!

Jeg kan godt forstå Enhedslistens krav om, at de (vi) skal have et retskrav om bad, for vi har alt for mange gange oplevet, hvor der bliver afsat penge til et bestemt formål, at pengene pludselig bliver anvendt til noget helt tredje. Og hver gang med en god forklaring om, at alle formalier er overholdt.

Vi taler til tider om “et arbejde er en menneskeret” – tomme ord, vi ikke kan bruge til noget som helst, men det lyder godt, og så er der sørme stemmer i det! Helt på samme måde med plakaten til højre – den må have givet rigtig mange stemmer.

Plakaten er helt på linje med Jacob Haugaards løfter om større julegaver og medvind på cykelstierne. Vi kan kun opfatte dem som underholdning, og intet andet!

Så er der bare det spørgsmål tilbage, om vi taler om god eller dårlig underholdning?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *