Forskønnelse af “Tejnepynten”

Grillen bliver flittig brugt af alle, der besøger “Tejnepynten”

Det er ikke for mange rekreative områder, vi har her i Tejn på Bornholm. Ja, faktisk mener jeg, at Tejn halter voldsomt bagud i forhold til den øvrige del af Bornholm. Overalt på øen er man enten i gang med, eller har planer om tiltag til forskønnelse – eller direkte mere turistmindet områder/aktiviteter.

Her i Tejn sker der ikke meget på den konto!

Derfor var det godt at læse i lørdags (selv om vi er i sparetider), at det slet ikke er umuligt, at Tejn Borgerforening (som vi her på adressen er medlem af) kan få et kommunalt tilskud (kr. 74.005,50) til forskønnelse af det

Legepladsen på “Tejnepynten” – lige ud til Østersøen

 rekreative område, “Tejnepynten”.

“Tejnepynten” ligger lige op til havnen og ud mod havet – altså et rigtigt godt sted for både beboere og turister, og stedet bliver da også flittigt anvendt af begge kategorier.

Nogle af de tidspunkter “Tejnepynten” bliver godt besøgt, er bl.a. ved “Trolling Master Bornholm”, Sct. Hans – og ikke mindst de mange sejlskibe, der om sommeren besøger Tejn havn.

Bålpladsen på “Tejnepynten”

Lige ved siden af “Tejnepynten” ligger der en mindre boldbane, som også anvendes af alle, der besøger dette helt unikke område. Imellem boldbane og “Tejnepynten” ligger Tejn Sejlklubs lokaler, og når man så sammensætter det hele med Tejn havn og lige ud til Østersøen, fuldender det det perfekte billede af området.

Men området trænger til en en “kærlig hånd”, hvilket man har forstået i Bornholms Regionskommune, så jeg håber vor borgerforening får afsendt den begrundede ansøgning, for det er bestemt ikke hver dag vi får tilbudt penge til den slags aktiviteter,

Petanquebanerne er begyndt at se lidt sølle ud, men de ligger flot med
havnen som baggrund.

En forskønnelse af området på “Tejnepynten” vil falde på et tørt sted her i Tejn, for der må kunne gøres en hel del mere her, da vi sakker bagud i forhold til det øvrige Bornholm.

Vi har ikke ret meget andet end vor havn og “Tejnepynten”, at byde vore feriegæster her i Tejn, så jeg håber på endnu flere penge, til andre aktiviteter, her i vor lille by på Nordlandet.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *