En lufthavnsburger i Rønne lufthavn

I dag sendte jeg Birthe af sted til Norge. Hendes rejser gik over Rønne til Kastrup, og videre til Gardermoen ved Oslo.

Vi ankom i god tid til lufthavnen i Rønne, så vi havde tid til “en bid brød”, inden Birthe skulle igennem Check in og security – og da det “duftede forbandet godt” fra lufthavnscafeen/restauranten,  “Hos Casper”, faldt vi for en af deres specialiteter – en lufthavnsburger.

Helt nøjagtig, er der tale om en 250 gr. hjemmelavet burger med bacon og ost – serveret med kryddermayonnaise og tomatsalsa. Og selve “bollen”, er noget helt for sig selv – og ikke mindst – meget sprød.

Det tog omkring 20 minutter før vi fik den serveret – men den var bestemt værd at vente på. Med Poul Pava i mente – og ikke mindst deres priser, så var det her – på alle måder, en langt bedre oplevelse i Rønne lufthavn. Og så var der rigeligt at spise, så det kan vi med rigtig god samvittighed anbefale 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *