Aldersdiskrimination trives godt i Danmark

Bjarne Hastrup fra Ældre Sagen

I morges tonede direktør for Ældre Sagen, Bjarne Hastrup, frem på skærmen – på TV 2 NEWS.

Han kunne berette, at der findes aldersdiskrimination sted overfor landets ældre medborgere!!!

Mange ældre medarbejdere tvinges mere eller mindre frivilligt ud i efterløn, og når de først har forladt arbejdsmarkedet, har de ikke en Kinamands chance for, at finde sig et nyt arbejde, hvis de har fortrudt pensioneringen.

Mange ældre falder først helt sammen, når de mister deres daglige virke – og ikke mindst, forbindelsen med deres kolleger på arbejdspladsen.

Derfor er der rigtig mange gode grunde til, at de ældre bliver på arbejdsmarkedet, så længe det er muligt.

Jeg meldte mig ud af Ældre Sagen for omkring et år siden, da jeg skrev til Ældre Sagen om dette problem – et problem jeg også havde skrevet om til beskæftigelsesminister, Mette frederiksen (S). 

Da jeg havde været medlem af Ældre Sagen, i henved 20 år, henvendte jeg mig til Ældre Sagen for, om de kunne “vride et svar ud af beskæftigelsesministeren.”

Men min henvendelse blev overhovedet ikke fulgt op af Ældre Sagen, forklaringen var, at de godt vidste, at samme Mette Frederiksen (S) var meget svær at få et svar ud af.


Ældre Sagen gider ikke engang hjælpe sine trofaste medlemmer!

Men nu har Ældre Sagen (langt om længe) fundet ud af, at der forskelsbehandles i jobansøgninger, hvor ældre er ansøgere – hvilket er direkte ulovligt! Hvad der nu har fået Ældre Sagen til at tage sagen op, aner jeg intet om, men det er sikkert en person, der ikke er et helt almindeligt medlem i foreningen!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *