Jeg har ingen tillid til Morten Bødskov

Morten Bødskov (S)

Jeg har før skrevet på bloggen, at jeg mener vor justitsminister, Morten Bødskov (S), har et problem med sandheden. Dette har ikke ændret sig siden sagen med Im og hendes mor er sendt tilbage til Thailand.

I over et år, har samme justitsminister kunnet gøre noget ved sagen, og indtil dagen før udvisningen af Im og hendes mor, fortalte justitsministeren, at han ikke kunne gøre noget for at forhindre en udvisning – og en lov med tilbagevirkende kraft, kunne der slet ikke blive tale om.

Her, et par dage efter udvisningen er trådt i kraft, er der rejst sig en mediestorm for at få Im og hendes mor tilbage til Danmark. Venstre, som er raslet ned i meningsmålingerne pga. “Lars løkke-sagen”, har set noget positivt i, at arbejde for at få de udviste hjem igen.

Her til aften har justitsminister, Morten Bødskov, indkaldt folketingets partier kl. 19, for at finde en løsning som partierne kan bakke op om. En løsning, der gerne skulle resultere i, at de udviste snart kan vende hjem igen.

Inger Støjberg (V)

Inger Støjberg (V) går så langt, at hun er ret sikker på, at partierne finder en løsning i aften.

For mig at se, er der gået valgkamp i sagen. Venstre skal stramme op på et par dårlige uger, hvor så socialdemokraterne helst ikke skal tabe ansigt i sagen – i forhold til Venstre.

Der er vist ikke nogen, af omtalte partier, der er gået ind i udvisningssagen – af ren medmenneskelighed!

Ret sørgeligt at tænke over.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *