Opfølgning på kommentar til “Den glemte mission”

Erik Krog

I mine indlæg kan man skrive kommentarer til det beskrevne, hvilket en del også benytter sig af, men når der kommer kommentarer, som beskylder mig for, at mine oplysninger ikke er rigtige, er det derfor helt naturligt, at jeg beder om en nærmere redegørelse for det postulat!

Det jeg sigter til, er en kommentar fra Hr. Anker Sewohl i mit indlæg om “Den glemte mission”. Jeg hævder, at ingen KSO-midler (Kammeratstøtteordningen) er anvendt til veteraner fra før 1992, hvorefter Hr. Anker Sewohl skriver, “Det er jo ikke sandt, da jeg har tildelt midler til disse”.

Da jeg så beder om dokumentation, får jeg et svar fra en “anonym” (måske Anker Sewohl?), at det er folk fra 1974 det drejer sig om?!? Dette svar kan selvfølgelig ikke komme ind under kommentarer, da svaret ikke har en afsender.

Dette anonyme svar får mig til – igen – at præcisere, at alle kommentarer skal have en afsender, hvilket vel siger sig selv?

KSO blev oprettet i år 2000 under den tidligere formand for De Blå Baretter, Erik Blyme. KSO-midlerne er øremærket til alle veteraner fra 1948 og op til dato, og af de oplysninger jeg er i besiddelse af, er alle ansøgninger fra FN-veteraner, fra før 1992, blevet afslået af den nuværende formand for De Blå Baretter, Bjarne Hesselberg, der direkte, i en email, skriver, at KSO-midlerne kun er til veteraner udsendt efter 1992.

Jeg har da også bedt Hr. Anker Sewohl om en dokumentation for hans påstand – men der kommer intet fra den kant?!?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *