Ny Præsident for UCI

Den ny Præsident for UCI, Brian Cookson.                           Foto: Fra nettet

Cykelsporten har fået en ny Præsident i UCI. Det blev briten Brian Cookson. Herefter kan vi se tilbage på en rigtig beskidt valgkamp mellem den afgående Præsident, Pat McQuaid, og Brian Cookson. Der var 42 delegerede som stemte, hvor resultatet blev 24-18 til Brian Cookson.

Mange af os i cykelsporten ser frem til skiftet, hvor den afgående Præsident har været beskyldt for mange urene ting i cykelsporten. Brian Cookson har ført sin valgkamp på, at han fremover vil drive UCI på en sådan måde, så beskyldninger som korruption og beslutninger bag lukkede døre, vil høre fortiden til.

Vi er mange der vil ønske Brian tillykke med valget

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *