En rigtig historie fra Aarhus

I forlængelse af, hvordan vore kommuner misbruger vore skattemidler, er her en beretning fra Aarhus. Egentlig bryder jeg mig ikke ret meget om såkaldte “Aarhushistorier”, men denne historie har de selv bedt om i Aarhus kommune.

Skatteyderne i Aarhus har måttet lægge ryg til en regning på kr. 105.000,-, som det har kostet at sende en flok rødder, fra ungdomsklubberne i Gjellerup, ned til Alanya i Tyrkiet. Igen er her tale om et misbrug af vor store skatteydelser – på et totalt intetsigende projekt på unge mennesker – men denne tager sgu en ret høj placering på skalaen.

Medlemmerne af ungdomsklubberne,  som også omtales som direkte bøller, er af andet etnisk herkomst end dansk, blev af Aarhus kommune sendt til feriestedet i Tyrkiet, for at de kunne lære at begå sig blandt danskere.

Ja, du læste rigtigt – for at lære at begå sig blandt danskere!!!!!!! 

Ud over at blive sendt ned til et feriested – helt gratis – lykkedes det også bøllerne, at ødelægge ferien for de øvrige feriegæster, samt udøve hærværk, trusler og chikane på det populære feriested Alanya.

Regningen man kan så igen tørres af på vore ældre medborgere, som i et helt liv har bidraget til kommunens udvikling gennem deres betalte skatter, for det vil ikke undre mig, at man bare beskærer midlerne til de ældre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *