Skandale SKAT

Den ene skandale afløses af en anden skandale – i SKAT.

De sidste par år har SKAT stået for overskrifter i vore medier, som jeg er ret sikker på, at de meget gerne ville være foruden!

Hvis en skatteborger har skattegæld, kommer SKAT efter dem med bål og brand. En person, som KASI-Jesper, kalder SKAT’s metoder for noget der minder om gangstermetoder, for at inddrive det de mener en person skylder i skat.

De seneste overskrifter er om ejendomsværdien, en værdi som husejerne bliver beskattet af. Her har SKAT i mange tilfælde vurderet boligerne for højt i forhold til salgsværdien, hvilket så har betydet, at mange skatteborgere har betalt for meget i skat!

Nu gå diskussionen så ud på, om disse skatteborgere skal have der “overskydende” skat tilbage, for det må det da betragtes som?

Hvis “skattegæld” skal “gå begge veje”, er der slet ingen tvivl om, at disse ramte boligejere skal have deres penge retur. Jeg fatter slet ikke, at der er politikere, der kan have deres tvivl i denne sag.

Den der ikke retter en fejl, begår endnu en fejl! 

Husk det til næste valg!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *