Svinekød eller ej?

Inger Støjberg (V), har på det sidste udtalt sig på
næsten samme måde, som australske Julia Gillard.

Det er en lidt mærkelig form for diskussion, der er dukket op på det sidste i Danmark. Børn i landes børnehaver bliver frataget mad, som indeholder svinekød. Svinekød er ellers en meget traditionel dansk spise, men masser af forskellige madretter på menuen – både til hverdag, men så sandelig også til fest.

Der dukker også udtalelser om, at afgørelsen er truffet ved simpelt flertal gennem en afstemning, og så er vel alt i orden? For vi går vel ind for demokratiet?

Hvem husker lige det “demokratiske valg”, der foregik i Egedalsvænge i Kokkedal? Her blev det årlige juletræ afskaffet af et muslimsk flertal – blev der sagt. Om afstemningen – og grunden til afstemningen, er foregået som beskrevet i dagspressen, har jeg ikke noget bevis for, men den afgående formand fortalte en helt anden historie på TV 2 News.

På samme måde, er der også her tale om en gammel dansk skik, som skal afskaffes pga. en muslimsk indflydelse. Alt dette forstår jeg ikke, da jeg kender en del muslimer, der godt kan deltage i julefrokoster, samt, – spise svinekød! Så hvem er det réelt, der står bag disse “afskaffelser” af gamle danske traditioner?

Nu får vore poder i børnehaverne halal-slagtet okse- og kalvekød, af hensyn til de muslimske børn?!? Hvilket hensyn bliver der så taget til det helt almindelige danske barn? Intet overhovedet – er svaret!

Jeg kan kun gentage hvad en tidligere australsk Premierminister, Julia Gillard, udtalte på et tidspunkt. En udtalelse, som Inger Støjberg (V), efterhånden må have taget til sig som sin egen:

“Dette er vor nation, vort land og vi har vor måde at leve på. Vi vil gerne give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af dette.
    Men dersom du er en indvandrer, der klager, bedrager og klager over vort flag, vor ed, vor tro eller vor måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til, at du benytter dig af en anden rettighed – hvilket er retten til at forlade landet.
    Dersom du ikke føler dig tilpas her – så rejs. Vi tvang dig ikke til at komme. Du valgte selv at komme her.” 

Det må også være lidt svært, at bo i et land, som man slet ikke bryder sig om, selv om jeg tror, at der kun er tale om en mindre del af vore indvandrere/nydanskere.

Foto: Fra nettet  

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *