Bjarne Riis i Skærsilden

Smiler Bjarne Riis stadig efter en eventuel dopingdom?   

Det myldrer ind med dopinganklager imod Bjarne Riis og hans cykelhold.

Ud over Michael Rasmussen, der har forklaret sit dopingmisbrug til Anti Doping Danmark, har Anti Doping Danmark også haft en samtale med en af Bjarne Riis’s tidligere toprytter, tyskeren Jörg Jaksche, der i flere år har anklaget Bjarne Riis for at være vidne om hans dopingmisbrug.

Bjarne Riis har hidtil nægtet enhver kendskab til Jörg Jaksche beskyldninger, hvor tyskeren nærmest er blevet hængt ud som lystløgner i verdenspressen.

Jörg Jaksche, da han var i den gule trøje for Team CSC

Det kan blive meget spændende, hvad der kommer ud af sagen, da Bjarne Riis risikerer, at få en karantæne på op til livstid indenfor cykelsportens regi.

Hvis Bjarne Riis har tilskyndet til, at rytterne skulle tage doping, eller hvis han har været en aktiv “mellemmand”, ser det meget sort ud for Bjarne Riis.

Hvis dette er tilfældet, fortjener Bjarne Riis også sin straf!

Jeg er spændt på, hvor tæt Anti Doping Danmark går på Bjarne Riis – her tænker jeg på, om sponsorerne kan have haft nogen viden om den doping, der kan være foregået? Indtil nu har vi aldrig hørt om en sponsor, der kan have en direkte viden om et holds dopingmisbrug!

Foto: Fra Nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *