Sculpture by the sea – i Aarhus

John ved et læs brænde

Så har jeg igen modtaget en beretning fra min gode ven i Odder. John G. Jacobsen og han hustru, Rie, der har været på tur i Aarhus.

I forbindelse med det gode vejr, tog parret til Aarhus for at se og opleve udstillingen “Sculpture by the sea”, og af dømme på de vedhæftede billeder, har det været en oplevelse ud over der normale.

Det flotte sommervejr havde lokket mange mennesker ud på tur fra Tangkrogen, forbi Varna og ud til Ballehage Badet, en tur på næsten 3,5 km.

John og Rie beskriver skulpturerne som virkelige flotte og interessante. Deres absolutte favorit fald på “Solopgangen”. Dog beskriver John ikke på billederne hvad der er hvad, så det bliver helt op til læserne at sætte navn på billederne af skulpturerne.

Men billederne fortæller dog, hvor bredt udstillingen spænder.

Et træ pakket ind i
gavepapir?
Et kæmpemosaik i havet
Rie på standen med meget farvestrålende “tang”

En ting er helt sikkert, udstillingen “Sculpture by the sea”, ser ud til, at være meget anderledes end jeg havde forestillet mig.

Forøvrigt er Kronprinseparret både protektorer og idégivere til udstillingen, som tog sin begyndelse på Bondi Beach ved Sydney i Australien i året 2000

Solopgangen. John og Ries favorit.
Rie i selskab med en – på wc?

Foto: John G. & Rie Jacobsen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *