Danmark Armenien

Alle danskere har en mening om vort fodboldlandshold – og “kampen” i går, som endte med et dansk nederlag på 0-4, til verdensranglistens nummer 89, Armenien, trækker store overskrifter i dag – samt får den en masse følelser frem i alle, der elsker fodbold.

Et faktum er, at vort landshold kun har vundet 4 landskampe ud af de sidste 16 landskampe. Der er vel en grund til, at landskampen i går, kun kunne trække næsten 15.000 tilskuere i Parken. Så nederlaget i går, er ikke just kommet som en tyv om natten.

Jeg forventer, at vor landstræner, Morten Olsen, tager sit gode tøj og finder sig noget andet at tage sig til, for det må være klart for enhver, at vi trænger til nye kræfter på den front. Når det så er skrevet, så har samme Morten Olsen været en ekstrem god landstræner for Danmark, og den sidste kamp skal ikke være den, der skriver Mortens Olsens eftermægle, for det har han ikke fortjent.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *