Køkkenhave i Tejn – med udsigt

Her kan man sidde og have en god udsigt – til sin køkkenhave.?!?

Ja, det hænder sørme, at vi går en tur rundt i Tejn. Faktisk havde vi planlagt, at gå en tur til Olsker, men det var for varmt – samt var der lige en bakke på 2 km der skulle forceres først, så vi nøjedes med at tage en runde i Tejn.

Men Tejn har bestemt også sine steder, der er værd at se på, men det var ikke lige det vi var ude efter i dag, så vi gik en tur på de mange villaveje for at se hvordan andre havde indrettet sig. Nu var der ikke den store forskel på idéerne, men der var en del haverejere, der godt kunne gøre lidt mere ved deres fortove, og ikke mindst deres hække, som er ved at gå til i ukrudt. Men okay, det afviger nok ikke så meget fra andre steder i Danmark?

Et sted undrede en større køkkenhave mig – der var sat en stol lige midt i køkkenhaven, Hvorfor?

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *