Fotos af Joel Andersen – forsommeren 2013

En oliebille ved Selsø

Så har jeg igen modtaget flere flotte fotos af fotografen Joel Andersen. Som flere læsere kan genkende, har Joel specialiseret sig i, at tage billeder med kamerafunktionen “Makro” – altså billeder taget meget tæt på motivet.

Denne funktion gør, at mindre dyr og planter vil være vil være de mest oplagte motiver, og det kan jeg bestemt ikke være utilfreds med, når jeg ser det resultat, som Joel Andersen sender mig.

Joel har også sendt et motiv af “Granitmanden fra Vang”. Jeg har ingen anelse om, hvor denne skulptur er blevet af, så hvis der er læsere på bloggen, der ved mere om denne sag, er de meget velkomne til at belyse om, hvor “Granitmanden er gået hen”?

Den gule anemone ved Langtved Strandskov

Nu skal man ikke have den helt store fantasi i sving, for at forestille sig, hvad der har fået Joel andersen ud i den danske forsommer her i begyndelsen af juni måned.

Efter en lang vinter og et forår, der ikke kunne bestemme sig for, om vi “fortjente” lidt varme, har de stigende temperaturer i juni bevirket, at det er helt umuligt at holde sig indendørs.

Derfor kan jeg lige se et billede af Joel, stærkt bevæbnet med kamera og linser i det Nordsjællandske forårs- og sommerland. Jeg har det lidt på samme måde – bare i en lidt mindre målestok.

Granitmanden ved Vang (foto fra 2008), hvor er han blevet af?

Joel Andersen kunne med sin e-mail fortælle mig en rigtig god nyhed. Hans hustru, Alice, som har været udsat for en ulykke, hvor hun har været bundet til både stok og rollator, nu – efter flere besøg ved en “troldmand”, kan gå uden disse hjælpemidler.

Nu taler vi efterhånden om en del år, hvor Alice har været afhængig af sine hjælpemidler, så denne nyhed er bare fantastisk.

En kardinalbille fra haven i Kregme.
Der skal ikke meget fantasi til grunden,
hvorfor billen har fået det navn?
En bredlæge, som har taget plads i rabarberne i haven

Ved Selsø i Hornsherred. Et øjeblik kunne stenene ligne større æg fra en ukendt fuglerace – men der er sten.
Alle fotos: Joel Andersen, Kregme.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *