Mette Frederiksen – en minister der kører sig eget løb

Beskæftigelsesministeren

En af de ministre jeg aldrig får noget svar fra, er Beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen, men det ser ud til, at der ikke kun er undertegnede, der har erhvervet denne erfaring, da omtalte minister tilsyneladende kører sit helt eget løb – også når det gælder arbejdet på Christiansborg!

I forbindelse med regeringens indgreb i lærerkonflikten, var der en del spørgsmål som pressede sig på for de partier, som stod til at støtte indgrebet, spørgsmål som Mette Frederiksen skulle levere svarene på!

Flere politikere var godt fortørnet over, at Mette Frederiksen valgte at tage hjem i nat – i stedet for at arbejde igennem med at fremsende svar på beskæftigelsesudvalgets mange spørgsmål. Især var tidligere minister, Inger Støjberg fra Venstre, meget utilfreds. “Beskæftigelsesministeren har skabt kaotiske tilstande, da hun valgte at gå hjem i nat. Derfor lader indgrebet vente på sig!”

I det seneste politiske meningsmålinger, står Socialdemokraterne til en vælger lussing på en tilslutningsprocent på bare 14,4, hvor Hans Engell spår, at tilslutningen godt kan komme ned under 10%. Hvis dette sker, er det helt klart, at Socialdemokraterne vil se sig om efter en ny formand – og her hviskes der i krogene, at det kan blive Mette Frederiksen.

Hvis Socialdemokraterne vil begå selvmord – som Socialistisk Folkeparti er godt igang med – så er Mette Frederiksen er rigtigt godt valg.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *