Er forsvarsministeren fuld af løgn?

Forsvarsminister Nick Hækkerup – taler usandt/fuld af løgn, 
er det ikke det samme?                                 Foto: fra nettet

For et par dage siden, kunne vi se og høre forsvarsminister, Nick Hækkerup (S), fortælle på TV, at de tolke Danmark havde benyttet i Afghanistan, var fra andre provinser end Helman provinsen, som de danske soldater opererer i. Derfor ville Danmark ikke tilbyde disse tolke asyl i Danmark, når Danmark trak sig ud af Afghanistan.

I går aftes afslørede TV, at flere af de benyttede tolke VAR fra Helman provinsen, og derfor ville være i direkte fare, når Danmark trak sig ud ifølge planlægningen. I den anledning tonede forsvarsministeren igen frem på skærmen for at forklare sig.

Ved denne lejlighed forklarede Nick Hækkerup, at han havde været upræcis i sin forklaring, men han havde ikke talt usandt (på dansk hedder det fuld af løgn), da han tidligere havde forklaret sig.

Helt ærligt – når forsvarsministeren forklarer, at INGEN af de anvendte tolke er fra lokalområdet, så er det yderst præcist forklaret.

Den nye situation indebar, at selvfølgelig ville vi da leve op til vort ansvar for at beskytte de anvendte tolke fra lokalområdet! Nick Hækkerup sagde: “Det vigtige i denne her sag er, at vi ikke svigter de mennesker, der har hjulpet os, når vi forlader Afghanistan. Og hvis de kommer fra lokalområdet, så må vi finde ud af, hvordan vi håndterer situationen!”

I dag kunne samme forsvarsminister berette, at Danmark ikke agtede at tilbyde nogen af de anvendte tolke asyl i Danmark. Altså – havde det hele tiden været meningen, at Danmark ikke skulle give vore tolke asyl, så det var med fortsæt, at Nick Hækkerup diskede op med løgnen om, at de anvendte tolke var fra andre egne af Afghanistan – det var kun på grund af, at han blev afsløret af TV, at han ændrede forklaring om at være upræcist i forklaringen.

Så vor forsvarsminister har ikke bare talt usandt – han er fuld af løgn!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *