Jesper Worre, dopingdømt 2 gange!

I går var direktøren for Danmarks Cykel Union (DCU), Jesper Worre, igen på skærmen, for at forklare sig om sit synspunkt vedrørende Rolf Sørensens ansættelse som cykelekspert for TV2 sporten, samt, var samme Worre i dagspressen for, at forklare sig om sin tidligere dopingdom, som han åbenbart mener han er kommet uforskyldt ind i – og at han selv var medvirkende til at få belyst omfanget af!

 • Men ifølge en artikel i Information.dk, den 14. august 2007, har Jesper Worre ikke bare én dopingdom – men hele to dopingdomme! Jesper Worre blev i februar 1992 testet positiv for brug af stoffet amineptine, et stimulerende og  præstationsfremmende stof. Sidenhen fik Jesper Worre endnu en dopingdom!

Skulle to dopingdomme så være tilfældigheder?

Man får det helt klare indtryk af Jesper Worre, at han mener, at alle cykelryttere er dopingmisbrugere (okay, han har selv en intern viden), da han fremturer med, at Rolf Sørensen ikke er værdig til at være ansat i TV2 – ja, han mener også, at Rolf Sørensen burde smides ud af TV2 sporten!?!

Jeg mener, at man er uskyldig indtil andet er bevist! Men måske véd Jesper Worre noget om Rolf Sørensen, som vi andre ikke véd?

 • Men et faktum er, at direktøren for DCU, selv er dopingdømt 2 (to) gange, derved har Jesper Worre diskvalviseret sig selv til at sidde på den post i DCU, hvilket de personer, der i sin tid ansatte ham (ifølge Jesper Worre), godt vidste alt om! 

En dopingdømt cykelrytter, kan ikke være forbilled for unge sportsfolk. Jesper Worre, direktør i DCU, er dopingdømt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

10 kommentarer til Jesper Worre, dopingdømt 2 gange!

 1. Anonym skriver:

  Fakta er vist at der kun er 2 danske ryttere der er dopingdømt to gange. Kim Andersen og Jesper Worre .Har Worre så bare været uheldig og uforskydt at falde og stikke sig på en sprøjte i de to tilfælde. Eller har der været noget fra dopinglisten i blodet i større dele af hans karriere .
  Mener egentlig Worre har gjort meget godt for dansk cykelsport.
  Men enig han kan ikke være et forbillede for unge ryttere.

  Benny Jørgensen Falster

 2. Krog skriver:

  Når Jesper Worre, i sin påstand siger, at på grund af en begrundet mistanke om doping af Rolf Sørensen i Rolfs aktive tid som professionel cykelrytter, ikke er værdig til at være på TV2 sporten, siger samme Jesper Worre, at han selv, heller ikke er værdig til at være direktør for DCU. Længere er den ikke for Jesper Worre!

  Kim Andersen er blevet taget for doping fire gange!

  • Anonym skriver:

   Tag din afsked Jesper Worre!!! Vi er trætte af, at høre på dig… Hvis Rolf ikke må kommentere cykelløb, burde du slet ikke kommentere på noget, der har med cykling at gøre.

 3. Benny Jørgensen skriver:

  Hej Krog . Mente også selv det var fire gange vedr. Kim A. men ifl.
  wikipedia er det to gange.Hvilket stof blev Worre testet positiv for anden gang.

 4. Krog skriver:

  Hej Benny!
  Jeg erindrer ikke at stoffet nogensinde har været offentliggjort, og Jesper Worre nævner da også kun det ene stof amineptine, det andet er han meget tavs med, hvad så grunden så kan være? Dog er der registreret at Jesper Worre har to domme for doping! Men hvis jeg støder på det, vil jeg skrive om det.
  Mvh
  Erik Krog

 5. Anonym skriver:

  Det er da et stort problem for DCU at Jesper Worre siger at han har lagt alle kortene på bordet da han blev ansat.
  Så må DCU da ligge inde med en helt masse oplysninger om hvordan doping foregik i 80erne.
  Hvorfor har de ikke fortalt noget eller brugt oplysningerne til at stoppe doping i 90erne,har Worre dermed en klemme på DCU er det derfor de holder hånden over ham.

  Mvh
  Anders

 6. erik skriver:

  En anonym har skrevet denne kommentar: Husker at Kim A fik tre domme,og fik livsvarigt karantæne efter den tredie dom, som dog senere blev annuleret, en ikke ualmindelig praksis på det tidspunkt.

  Husk ved KOMMENTARER TIL INDLÆG:

  Fra i dag, den 20. februar 2013, kommer kommentarer, efter godkendelse, kun med, hvis vedkommende er oprettet som fast læser, da de ellers vi fremstå som "Anonym" i en kommentar til et indlæg.

  Jeg har ingen chancer for, at kontrollere om en opgivet e-mail også tilhører en underskriver i en indskrevet kommentar!

  Derfor, efter den 20. januar kommer en kommentar kun med ved at læseren har oprettet sig som fast læser!

  Jeg har valgt, denne gang, at jeg udgiver kommentaren for læseren, da Kim Andersen er blevet dopingdømt 4 gange.
  Det med livtidsdomme vedrørende cykling, er forekommet i dansk cykelsport før. Husker en direktør (mener han var fra Lolland) fik 2 dopingdomme i begyndelse af 60'erne, hvoraf den ene var for resten af livet – men den holdt heller ikke dengang!

  Mvh
  Erik Krog

 7. John skriver:

  Den er jo hel gal med Jesper Worre som åbenbart selv er dømt for doping. Han forfølgelse af kyllingen er den rene hetz og kyllingen burde sagsøge ham for dette. Tyv tror hver mand stjæler.
  Jesper Worre is a nast

 8. lars Pedersen skriver:

  Jeg sidder og ser TV3sports dækning af VM i enkeltstart,og hvem sidder og kommenterer løbet ?….nemlig….Jesper Worre. Magen til dobbeltmoralsk person findes kun i meget få eksemplarer….føj

 9. Pingback: Mit indlæg nr. 500 | Pensionist på Bornholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *