Jesper Worre er problematisk for DCU

I forbindelse med Michael Rasmussens dopingindrømmelse, har bl.a. TV2 News bedt Jesper Worre om en udtalelse, i forbindelse med stillingen som DCU direktør. Jesper Worre mener, at Michael Rasmussens dopingindrømmelse, gør det lidt paradoksalt, at TV2’s ekspert-kommentator, Rolf Sørensen, fungerer i den rolle som ekspert for TV2-sporten.

Til Ekstra Bladet fortæller Jesper Worre, at Rolf Sørensen er med til at gøre TV2 dummere, da TV2 har en ekspert, som de ikke kan spørge om nogle emner. Sikke da noget sludder, selvfølgelig kan TV2 da spørge samme Rolf Sørensen om rigtig mange emner, men hvis DCU’s direktør Jesper Worre mener, at et af emner skulle være et dopingemne, så kan de da bare spørge Jesper Worre selv, da Jesper Worre selv er en tidligere dopingdømt professionel cykelrytter!

For ikke så længe siden, blev et bestyrelsesmedlem i DCU knaldet for doping!

At DCU så også har en tidligere dopingdømt professionel cykelrytter siddende som direktør for DCU, mener jer, er problematisk for DCU. 

Jesper Worre fortæller videre, at Rolf Sørensen er en del af “tavshedens lov” i cykelsporten. Okay Jesper, hvad med selv at lukke op for din egen dopingindrømmelse, for du er jo selv helt uden skyld i din egen sag, ikk?

Jeg mener også, at TV2 gør i nælderne ved, at at stille et spørgsmål af den karakter til Jesper Worre, da TV2 udmærket er klar over, hvilken fortid Jesper Worre har i den henseende.

Jeg siger ikke, at Rolf er ren, men der er én, der kaster med sten, som selv befinder sig i et glashus!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *