Har Lance Armstrong allerede indrømmet doping?

Jeg har læst i landets medier, at Lance Armstrong vil, ifølge pålidelige kilder, indrømme brugen af doping. Dette skal ske i den kendte Oprah Winfrey’s talkshow, om ganske kort tid.

Hvis Lance Armstrong allerede har givet dette budskab videre, til sine “pålidelige kilder” – har han så ikke, i realiteten, allerede indrømmet sin brug af doping? Det behøver han da ikke bruge et helt talkshow for! Men måske skal han græde ud for åben skærm, på samme måde som Erik Zabel i sin tid gjorde.

Jeg har også læst, at UCI var helt klar over, at Lance Armstrongs dopingprøver var hamrende positive. Hvis dette er rigtigt, så skal der et større oprydningsarbejde i gang i UCI. I DCU, har vi tidligere dopingdømte siddende, noget kunne tyde på, at det trænger til en hovedrengøring i den øverste ledelse i cykelsporten, både nationalt, men sandelig også internationalt.

Af danske professionelle cykelryttere, der har indrømmet dopingmisbrug, er der efterhånden kun én tilbage, som man kan have en mistanke til. Men han er aldrig blevet testet positiv, ej heller er der nogen, der har vidnet imod ham – så muligheden for han er ren er til stede!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *