Lene og Kasper på vej hjem til Sønderjylland

Det er meget tidligt om morgenen. Lene og
Kasper på vej ind i terminalen til færgen.

Så er Lene og Kasper på vej hjem igen til “det synnejyske” – eller som Kasper siger “hjem til Danmark”.

Det kan godt være svært for en lille dreng, der kun går i børnehaveklasse, at finde ud af, at Bornholm også hører til Danmark. Når man skal køre med to forskellige toge – gennem hele Danmark, over broen til Sverige og helt til Ystad i Sydsverige – og derefter med færgen til Rønne. Så kan det da ikke være Danmark mere!?!

Det var dejligt at have dem her i Tejn, og et par enkelte dage tæller også for et par bedsteforældre. Nu skal de hjem og holde fødselsdag for René, mand til Lene og far til Kasper og Helena. Så her fra Bornholm skal René lige have en fødselsdagshilsen.

God fødselsdag i morgen René 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *