Fiaskoen med regeringens “akutjobordning”!

I går, kunne vi opleve Beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen, næsten med tårer i øjnene, stå på TV2 News og forklare sig om fænomenet med akutjob. Nu havde regeringen skaffet ordningen med akutjobs – og hun, Mette Frederiksen, kunne ikke selv fremskaffe de manglende jobs – det var her, at arbejdsgiverne måtte på banen. Måske har omtalte Mette Frederiksen, ikke helt fulgt med i “udviklingen” på arbejdsmarkedet, hvor der for det meste nedlægges stillinger på ræd og række. Der er snart ikke en dag uden massefyringer.

I går kunne jeg ligeledes læse på avisernes forsider, at boligejerne får et skattesmæk, samt, at Helle Thorning-Schmidt bebuder endnu flere reformer i den kommende tid. Alt i alt ting, som er dræbende for at skaffe arbejdspladser.

Tag dog og vågn op!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *