Lukker Allinge Apotek?

Allinge Apotek

Hvis udligningsordningen bortfalder, så kan det se rigtigt sort ud for os pensionister her på Nordlandet på Bornholm. Allerede nu, har Allinge-Sandvig Byforening været på banen, for at bakke op om vort Apotek i Allinge. Det er jo ikke bare Allinge-Sandvig, der bliver ramt, men hele “Toppen af Bornholm” må ligge under for dette tiltag – hvis det bliver ført ud i livet.

Så kan man jo altid komme med, at vi bare kan bestille over nettet til Apoteket i Rønne, men på landsplan, er der omkring små 500.000 mennesker, der ikke kan finde ud af en computer – og der skal sikkert også være en del her på Bornholm, der må melde pas på computeren. Mange pensionister har slet ikke computer, og aner ikke engang, hvordan en sådan virker – for slet ikke at nævne omkostninger for et etablere en sådan.

Det er helt sikkert, at mange pensionister vil blive hårdt ramt, hvis der kun skal være ét Apotek tilbage på øen, hvilket vil sige, at Apoteket i Rønne, som sikkert bliver det Apotek det drejer sig om, skal servicere hele øens befolkning. Der er allerede nu meget travlt på Rønne Apotek, og hvis Bornholms øvrige Apoteker må lukke, bliver Apoteket i Rønne et stort problem, som det er nu. Så kan man udvide i Rønne, men det er bestemt ikke gratis, og en udvidelse, hvor Apoteket ligger nu, kan nok ikke lade sig gøre, så det kan blive en meget  bekostelig affære.

Så, hold fingrene fra øens Apoteker!


Allinge Apotek er kendt af alle som har været i Allinge – også turister!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *