Et år siden min blog startede

I dag er det et år siden jeg startede på min blog, og det er efterhånden blevet til en del indlæg. Dog må jeg indrømme, at mine indlæg er blevet en del anderledes end jeg havde forventet, hvilket selvfølgelig har noget at gøre med den interesse jeg som blogger går efter.

Mange af mine indlæg udgår naturligvis efter aktuelle ting, men også efter hvad mine egne øjne ser og oplever, men først og fremmest er bloggen for min egen skyld. Nogle af mine indlæg er skrevet for at provokere en debat i gang, men det skal nok komme. Jeg har bidt mig fast i, at jeg ikke vil acceptere anonyme besvarelser, selv om de er nok så gode. Dog har jeg fået en del besvarelser på min private e-mail, selv om jeg jeg helst vil have besvarelser og kommentarer direkte på bloggen.

For to måneder siden, sagde jeg ja til, at blive blogger på Bornholms Tidende. En måned efter havde jeg endnu ikke hørt fra “Tidende”, så jeg skrev til dem, at jeg regnede med, at jeg var uden interesse for “Tidende”. Jeg fik aldrig svar på den e-mail. I går fik jeg en e-mail fra “Tidende” om, at nu var de parate til at modtage mit første indlæg!?! Men nu havde jeg tabt interessen – forlængst. Det er for useriøst!

Jeg har ikke den største faste læserskare, der har tilmeldt sig bloggen, men jeg kan se, at der er mange læsere på bloggen fra hele verden, som helt sikkert vil blive større i det kommende år – for jeg tror jeg bliver på bloggen et  år til!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *