Landevejs træning til næste år?

Martin Belseth – på de norske landeveje.
Billedet er taget af Randi Krog Belseth

Min norske svigersøn, Martin, har op til flere mål med sin træning på landevejen, og et af dem er, at han vil køre med i motionscykelløbet “Bornholm Rundt” til næste år.

Martin har kørt dette løb før – for mange kilo siden, så derfor har han sat sig dette mål for 2013. Tidligere på året, fik Martin en slem lungesygdom, som ud over at det er gået ud over vejrtrækningen, også har bevirket en del ekstra kilo pga. medicinen, så jeg har stor respekt for Martins mål på landevejsraceren.

Året efter igen, er der endnu et mål der skal opfyldes for Martin, motioncykelløbet Lillehammer – Oslo, en tur på 190 km, en tur jeg har et tidligere bekendskab med, så jeg tager sikkert også denne tur med. Jeg håber meget, at Martin gennemfører denne udfordring på de norske landeveje. Nu er det, at det også er året, hvor jeg fylder 70 år, så måske skulle jeg tænke på dette løb som et af mine sidste i den distance?

I går, var der en på holdet i “Indoor Cycling”, der havde en føler fremme vedrørende Team Rynkeby’s tour til Paris til næste år. Nu mener jeg, at jeg bestemt ikke mere behøver bevise noget i den retning på landevejene, og med en deltagerpris på omkring de kr. 20.000,- er det slet ikke noget jeg tænker på at investere i – overhovedet.

Men, vi kunne måske blive enige om, at bygge et hold op i KIF vedrørende landevejstræning på cykel til næste år? Det ville jeg godt gøre helt gratis! Så lad os se om der kan være tilslutning til det i løbet af vinteren?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Landevejs træning til næste år?

  1. hbelseth skriver:

    Tusen takk for et flott innlegg, skal melde meg på løpet nå, da påmeldingen har startet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *