Odder pensionister på rejse til Jordan

John i slugten. Flot og storslået – altså slugten!

Min tidligere kollega, John, fra Bording A/S i Odder (fast læser her på bloggen), har, sammen med sin kone, Rie, været på en tur til Jordan – joh, der, hvor det flyver med raketter mellem diverse nabolande. Nu er de tilbage i Odder efter en oplevelsesrig tur i Mellemøsten!

Jeg selv, har “kun” været i Egypten og i Saudi Arabien i dette meget urolige hjørne af verden, så jeg har ikke selv vadet i det hellige sand i de egne. Nå, men det kommer jeg nu nok over!

Det har naturligvis været en helt specielt, at opleve Petra området, med en kløft på over 2 km.lang! John mener, at de gamle Nabatærer har haft travlt med at hugge i klipperne i sin tid! Noget kunne tyde på, at han har noget at have denne påstand i.

Det blev også til en tur på Mount Nebo, hvor John og konen har stået og set, ligesom Moses i sin tid, ind i det forjættede land! Jåw jåw! De nåede også at bade i Det Røde Hav ved Aquaba, samt i Det Døde Hav, hvilket var en rigtig sjov oplevelse med at flyde med en vis legemsdel i vandskorpen.

Her ligger John i Det Døde Hav – og han kan ikke andet, som han selv markerer.
John forsøgte – den ros skal han da ha’

Også en tur  i mudderbadet var der tid til, men helt uden nogen form for effekt. Da de skulle flyve hjem, måtte de syd om Egypten, for at undgå det norlige Jordan, Israel og Syrien, hvor der var en lidt for livlig trafik med omtalte raketter! Det kan også blive for spændende.

Dog nåede de alligevel helt hjem til Danmark – til forventet tid sørme! Turen gik over Kastrup lufthavn, derefter med toget hjem til Odder, hvor de “landede” kl. 3:30!

Jeg kender alt til, at skulle gennem Kastrup lufthavn, og navnlig ventetiden for anden forbindelse – det kan godt få mit pis i kog. Flere timer i Lufthavne og på banegårde, er noget af det værste spildtid, man overhovedet kan tænke sig. Så jeg kan godt forestille mig situationen for John & Ries videre transport – efter den lange flyrejse.

Alle billeder er taget af John og Rie (men, jeg mangler billeder af Rie!?!).

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *