Forbyd købesex i Danmark

Det bør forbydes, at kunne købe sexydelser i Danmark! Vi ser en stigende illegal indførelse af kvinder fra Østeuropa, Afrika, Sydamerika og Asien. Disse kvinder kommer kun til Danmark via skruppelløse bagmænd, der tvinger dem til at slave for sig på de danske lagener. Mange af kvinderne kommer til landet under falske forudsætninger, og når de først er her, klapper fælden.

Kvinderne er kommet ind i landet illegalt, og står helt sikkert også i gæld til deres bagmænd. Forsøger de at kontakte de danske myndigheder, risikerer de fængselstraffe, samt, efterfølgende, at blive udvist af Danmark. – herefter har de kun ét valg, og er nu tvunget ud i deres “erhverv”. I deres respektive hjemlande, kan de, efterfølgende, kun se frem til gæld og fattigdom.

Det vil klæde Danmark, at forbyde dette, for kvinderne, uværdig liv.

Derfor skal Danmark forbyde købesex.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *