Fødselsdag på Tasmanien

Sam, 3 år. Det er ikke svært at gætte, hvad han
gerne vil være når han engang bliver stor.

I går fejrede familien på Tasmanien Sams 3 års fødselsdag. Sam, ja han fulde navn er Sam Dean Miller, er søn af Katrine Rudolf og Colin Miller – hvor Katrine er datter af min trofaste ven, Erik Rudolf, fra dengang i de gode gamle dage, hvor vi rejste lidt rundt på kloden. Jo, der er skam styr på sammenhænget.

Sam blev født efter jeg besøgte Tasmanien for snart 6 år siden – ja, tiden går og vi går alle med, som min, nu afdøde, tante Harriet, altid sagde – og hun havde jo ret! Faktisk er der sket en del ting på Tasmanien siden jeg rejste.

Erik Rudolf yngste datter, Anna, har fået 3 børn, og sønnen Daniel, har fået sit første barn og som nævnt, er Sam også kommet til verden. Hele 5 børn siden!

Rudolf-klanen må efterhånden fylde en del i Hobart?

Sam og hans fætter, Bailey, puster om kap på den flotte
brandbilkage, som Liam har bagt i dagens anledning.

I dagens anledning, havde Katrines søn, Liam, (de besøgte os i sommers her i Tejn), bagt en fornem kage til Sam. Ikke mindre end en brandbil i kageform – med dertil hørende slik, helt på samme måde som vi herhjemme kender en kagemand.

Det må siges til Liams ros, at han har udvidet den danske kagemand en del grader, for at præstere en hel brandbil som fødselsdagskage, er bare toppen. Og Sam ser også ud til at kunne li’ kagens udformning.

Liam, som bagte kagen

Da Liam besøgte os, var han også lige en tur omkring vor bageovn, og det sidste han besøgte inden han steg ombord i færgen til Ystad, var en tur indtil en god bager i Rønne. Så Liam kan ikke bare li’ at bage kager, har har også en “sød tand” i den retning.

Alle billeder er af Erik Rudolf

Et stort tillykke til Sam her fra Danmark.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Fødselsdag på Tasmanien

  1. erik skriver:

    Fint klaret Erik! ja det er ved at være en stor familie. 🙂

  2. Krog skriver:

    Ja, familien er stor – på hver sin side af kloden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *