Grindedrab på Færøerne

Grindedrab på Færøerne. 

Flere gange har jeg modtaget opfordringer til, at underskrive en modstand imod grindedrab på Færøerne. Hvis jeg gjorde det, ville jeg, med rette, blive opfattet som en hykler på Færøerne, da jeg både spiser grindekød, samt, flere gange, har deltaget i grindedrab på Færøerne. Så er det sagt!

Det må nærmest betragtes som “politisk ukorrekt” (underligt udtryk), i disse tider, at skrive det som jeg lige har skrevet, men med opfordringer til at underskrive en skrivelse imod grindedrab, følger ligeledes, en beskrivelse med om, hvordan grindedrab udføres – en beskrivelse som er aldeles usand. Disse beskrivelser gør alt for, at beskrive grindedrab, som det mest beskidte svineri, man kan tænke sig, bliver begået på denne jord, hvilket er aldeles usandt.

Her ses snittet bag åndehullet, der afliver hvalerne.
Billederne er hentet på nettet.

En grindehval, bliver aflivet, ved et hurtigt rent snit, en hånds bredde bag åndehullet og derefter direkte ned i nakkevivlen. Herefter er hvalen død.

Hal al slagtning foregår på en langt mere grusom måde, da dyret dør af en forblødning.

Hal al slagtning er tilladt i Danmark!

I tyrefægtning er det tilladt, at jage og pine dyret på en meget grusom måde – til forlystelse for et blodtørstigt publikum. Tyrefægtning er tilladt i det meste af Spanien, men er på det sidste blevet forbudt nogle steder i Spanien.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *