Presselogen på TV2 News

Et af de programmer, som jeg nyder på TV i weekenden, er Presselogen på TV2 News, hvor mange nyheder – og navnlig den måde nyheden bliver præsenteret/leveret på, af de forskellige medier i Danmark, får sig et tiltrængt eftersyn.

Dog er det blevet mere og mere ordstyren, der efterhånden har ordet – og ikke mindst, afbryder de gæster der er indbudt i TV2’s studie. Navnlig TV2’s studievært, Lotte Mejlhede, er specielt “god til at ødelægge udsendelsen” i sin rolle som ordstyrer! Jeg får ofte det indtryk, at Lotte Mejlhede, i sin iver af at afbryde hele tiden, kun vil høre sig selv!

Måske burde ledelsen, på TV2, vende blikket 180 grader, for Lotte Mejlhede ødelægger et godt program.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *