EPO på Bornholm?

I disse Lance Armstromg tider, må jeg gå til bekendelse – jeg er også på EPO. Men modsat de dopingdømte cykelryttere, tager jeg min EPO efter et cykelløb/træning!

Mit EPO står for En Pilsner Omgående

Da jeg i sin tid måtte tage insulin for min diabetes, var der flere, der spurgte mig, om ikke det var svært at sprøjte sig selv? Til det var der bare at svare, at jeg var tidligere cykelrytter, så det var jeg jo vant til. I folks øjne, er enhver cykelrytter på sprøjten!

Så lige et TV-indslag om sagen mod Lance Armstrong, hvor Jesper Worre, direktør i DCU, udtalte sig om dopingsagen. Og Jesper Worre må da også være den helt rigtige til at udtale sig, da han selv blev testet positiv for amineptine i februar 1992. Et stimulerende stof, som var blevet forbudt fra 1. januar samme år. Jesper Worre indrømmede med det samme.

Sidste

Lance Armstrong, er frataget alle sine titler af UCI – uden ét eneste bevis. Den form for dom, mener jeg, er problematisk!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *