Cykeltur til Hasle og omegn

Nedkørslen til Hasle fra kystvejen nord for Hasle.

Jeg har længe haft problemer med mit Rolf hjulsæt til racercyklen, da en af egerne i baghjulet sprang. Disse eger er ret specielle og er ret svære af få fat i.

Men min trofaste cykelhandler i Odder, Jørn Bitsch, som ejer den største cykelforretning i Odder, Selandia Cykler, har været utrættelig for at kunne hjælpe mig med mit problem, så i går modtog jeg de dele, der kunne få hjulet på højkant igen.

Det tog mig omkring en halv time at samle eger, rette hjulet op, sætte tandhjulsættet på igen – og til sidst dæk og slange. Men lørdagens vejr var nærmest stiv kuling, så dette var ikke dagen, hvor jeg skulle afprøve hjulet. Men i dag, søndag, var blæsten stilnet så meget af, at jeg ikke kunne vente længere med at afprøve hjulet, efter den omtalte operation.

Det meget specielle havnemiljø i Hasle, med husene helt ned til havnen

Turen gik over Hammershus til Hasle, hvor jeg lige tog nogle billeder af Hasle havn, som har et helt speciel havnemiljø, som ikke findes andre steder på Bornholm – men måske kommer det? Derefter en tur omkring Sorthat/Muleby, hvor jeg cyklede igennem skoven, som jeg har gjort så mange gange før.

En enlig fiskekutter på vej ind i Hasle havn

Et par gange, måtte jeg af cyklen for at kontrollere hjulet, men tilsyneladende gik det hele efter planen. Så jeg fortsatte over Nyker til Klemensker, hvor jeg kunne konstatere, at der holdt nogle biler ved KIF’s fitness center. Joh, sæsonen er også startet for en ny omgang Indoor Cycling! Jeg cyklede videre til Olsker, hvor jeg lige øjnede rundkirken på min højre side – og så videre til Allinge.

Da jeg kort efter ankom til hjemmet i Tejn, kunne jeg konstatere, at hjulet havde holdt til strabadserne på de mange bakker, jeg havde været omkring, så alt i alt var det en vellykket tur.

Nu mangler jeg bare at orientere min gamle ven i Odder, at “Operation Rolfhjul” er lykkedes!

Hvorfor jeg ikke bare henvender mig til en cykelsmed her på Bornholm? Det har jeg prøvet et par gange – men, jeg kan aldrig opnå den samme service, som jeg får fra Odder – derfor!

Det er ikke hver dag man oplever sådan et havneidyl – men det gør man altså i Hasle.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *