Regeringens kickstart

Både før og efter valget i 2011, har vi hørt meget om, at arbejdsmarkedet trængte til en “kickstart”, noget som en rød regering ville være garant for. Efter den nye regering, med socialdemokraterne, de radikale og socialistisk folkeparti som de direkte involverede, har vi hørt meget om “kickstarten” som man forventede sig meget til. Nu skulle der for alvor komme gang i det betrængte arbejdsmarked – og med en dagpengeperiode, der i mellemtiden blev halveret fra 4 – 2 år, var en indsats imod arbejdsløsheden ikke bare en nødvendighed, men et “simpelt must”, hvis ikke mange arbejdssøgende skulle gå fallit. Og det betrængte boligmarked, har bestemt ikke gjort situationen meget bedre – tværtimod.

Derefter har vi fået indført en masse afgifter, højere skatter, som kun afstedkommer, at situationen bliver forværret. Afgifterne på de våde og søde varer, har kun gjort grænsehandlen til endnu et tilløbsstykke i et endnu større omfang. Til dette har regeringen svaret igen ved, at varsle større skatter, da samfundet nu går glip af denne handel, og derved mister momsen på denne handel – samt mister vi ligeledes arbejdspladserne, da det er primært Tyskland, der har måttet forøge deres ansatte i grænseområdet.

Alt dette har gjort, at kickstarten har fejlet totalt. I regeringens nye oplæg, viser spådommen for de nye arbejdsløshedstal, at arbejdsløsheden kun vil stige – samt at kommunernes tiltrængte renoveringer på kommunale bygninger, kloakeringsanlæg m.v. ikke må/kan iværksættes. Oven i købet, har borgere i Skanderborg kommune selv måtte træde til ved egne midler, for at få deres helt nedslidte skole renoveret. Denne skole ligger i Hylke ved Skanderborg. Jeg kan kun se, at det endnu er en skat til byens borgere.

Vi er verdens mest skatteplagede land – og det eneste vi kan få igen af vore magthavere er ekstra skatter. Det går bare ad helvede til!

Her på det sidste har vi lige fået oplyst, at dagligvarer kommer til at stige en hel del. Brød, mel, pasta mælk osv. – det er bestemt ikke noget der skaber arbejdspladser. Regeringens bebudede “kickstart” er totalt skudt ned – eller for at sige det lige ud, regeringen har fejlet ad helvede til!

Regeringens forventninger for boligmarkedet viser, at de forventer at boligpriserne vil stige til næste år, omkring kr. 30.000,- for et parcelhus på 140 kvm. Hvem tror på det? Siden regeringens tiltrædelse har det kun gået én vej for vort samfund, en vej, der har det resultat, at borgerne i dette land kun har en mulighed for at klare sig – og det er at spare på deres økonomiske midler, og den vej skaber bestemt ingen arbejdspladser, tværtimod!

Hvem tror for øvrigt på en politiker?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *