Nye billeder fra Tasmanien

Alicia og hendes bror Gilbert Redondo på Tasmanien

Mindst et par gange om ugen, har jeg kontakt med min gamle ven, Erik Rudolf, på Tasmanien. I dag sendte han mig et par billeder, da han har erhvervet sig et helt nyt Canon 650 kamera, så det skal selvfølgelig afprøves.

Erik og hans filippinske samleverske, Alicia, har for tiden besøg af Alicias bror, Gilbert Redondo, som stadig bor i Filippinerne. Gilbert er ført og fremmest på besøg ved familien på Tasmanien, men lige så meget for, om Australien er noget for ham og hans familie i Filippinerne for fremtiden.

Da jeg i 1967 boede i Australien, var den australske befolkning på 10 millioner mennesker, i dag er den kommet op over 23 millioner, takket være de mange indvandrere til Australien.

Gilbert og Alisia i den tasmanske sne, det er første gang
i sit liv,at Gilbert nogensinde ser og oplever sne.

I året 1966, blev der vedtaget en lov i Australien om, at alle mennesker var lige – uanset farve og herkomst. Denne lov var på intet tidspunkt slået igennem i 1967, og jeg kunne skrive en del om mine egne erfaringer på, at denne lov ikke blev efterlevet. Men i dag er det helt andre tider, så rigtig mange asiater har fundet vej til dette store land lagt mod syd.

Måske er sne på Tasmanien en stor overraskelse for mange bloglæsere, men hver vinter er der flere skisportssteder på Tasmanien, der nyder godt af sneen i bjergene. Lige for tiden har Tasmanien stadig vinter, men de står lige foran foråret – lige modsat os på den nordlige halvkugle, hvor vi står foran efteråret.

Nu er den Tasmanske vinter noget mere “lun” end vores vinter her i det kolde nord, men husene på Tasmanien er heller ikke isoleret på samme måde som hos os, så vinteren på Tasmanien kan føles rigtig kold.

Kingston Beach på Tasmanien

Broen, Tasman Bridge, der forbinder begge sider af Hobart. Foto: Erik Rudolf

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *