Jon og Asta på besøg

Birthe stifter bekendskab med spillet skak – Asta er eksperten

To af vore børnebørn, som bor i Elverum i Norge, er på besøg her i Tejn i denne uge. De rejser tilbage til Norge i morgen, så vi må nyde besøget så længe det nu er muligt.

Traditionen tro, banker Asta sin mormor i Yatzy hver gang, på den anden side, hvis Asta kan komme til at snyde, så generer det hende slet ikke – mormor skal bare lammetæves! Denne gang havde Asta et skakspil med, et spil som hendes mormor endnu ikke havde prøvet. Asta afslørede et stort kendskab til spillets regler, dog var det ikke et spil, der fald i mormors smag, så det varede ikke længe før, at Asta måtte tæve sig selv i skak.Jon i huset i Tejn – godt mærket af høfeber

Imens besøgte Jon sin legekammerat Rasmus, som han kender fra andre gange han har været på besøg i Tejn. De to kan få flere timer til at gå i hinandens selskab, så det er kun positivt. Rasmus begynder i skolen i morgen, og det er også derfor, at Asta og Jon skal hjem igen – skolen kalder!

Jon døjer en del med høfeber for tiden, så der bliver nyset igennem op til flere gang i timen, da den danske sommer er en del mere til gene for mennesker med høfeber.

Også Jons mor, Randi, lider meget af høfeber, så det ligger sikkert i generne at Jon også lider af det.

I den korte tid vi har haft glæden af deres besøg, har vejret været rimeligt godt, så vi har været uden sommerens evindelige regn, i den tid de har været her.

I Norge kan man allerede begynde at fornemme sensommeren med en snert af efteråret. Tiden går og vi går alle med!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *