Ud af Ældre Sagen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har forsøgt at vride et svar ud af Beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen, hvilket på ingen måde er lykkedes mig. Derfor skrev jeg til Ældre Sagen, som vi har været medlem af i hen ved 20 år – da jeg havde den naive forestilling om, at de ville kunne “gøre noget ved” omtalte Beskæftigelsesminister.

Men her blev jeg dybt skuffet. En mere passiv forening skal man lede længe efter. Derfor har vi nu udmeldt os af Ældre Sagen, da den, for os, er totalt ubrugelig.

Så for vor skyld, kan Ældre Sagen sove videre, da det med medlemspleje er et fremmedord i foreningen!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *