Hyklerisk politik?

I forbindelse med, at regeringen vil have pensionsalderen sat op, længere arbejdstid og en efterlønsordning, der næsten er sat ud af funktion, skrev jeg til Beskæftigelsesministeren, Mette Frederiksen, den 19. februar 2012, for at bl.a. at orientere ministeren om, at der findes mange pensionister, der stadig meget gerne vil i arbejde – men, når man (jeg) søger, vil man aldrig komme så langt som til en jobsamtale.

Selv om det er forbudt, at forskelsbehandle jobansøgere ud fra alder, bliver det praktiseret hver eneste dag – uden at der bliver grebet ind. Ældresagen har, for ikke så længe siden, haft sager fremme i pressen, uden at der er sket noget som helst!

Den 28. februar 2012, rykkede jeg Mette Frederiksen for et svar på min første e-mail. Men vor Beskæftigelsesminister behandler en henvendelse fra en borger, med samme uanstændighed, som de virksomheder, som ældre jobansøgere henvender sig til. Beskæftigelsesministeren svarer overhovedet ikke!

Ud fra regeringens officielle politik – og ikke mindst Beskæftigelsesminister Mette Frederiksens larmende tavshed, vil jeg karakterisere denne politik for hyklerisk!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *