En lille gåtur til Sandkaas

En lille bæk, lige udenfor Tejn bekræfter,
at sneen er helt væk for i år
 Selv om dagen ikke har budt på ret megen sol (tværtimod, havde DMI lovet lidt regn), tog jeg alligevel en tur langs kysten op imod Allinge.

Vi havde omkring 10 graders varme, så egentlig var der ingen undskyldninger for at bevæge sig ud i naturen – og en cykeltur i dag, var nok ikke lige det jeg skulle ud i, efter de to timer indendørs cykling i går, der skal være lidt mening med galskaben!

Der var ikke mange mennesker på denne pragtfulde kystvandring. Det skyldes helt sikkert, at turisterne endnu ikke har indfundet sig på Bornholm – men det varer ikke ret længe mere, så er det helt slut med, at have hele øen for os selv. På den anden side, har det også sin charme.

Ved Gilbertstræde – næsten ved Allinge, drejede jeg op imod landevejen, for at tage vejen hjem ad den vej. Men den vej var næsten for kedelig på denne tid af året, så ikke længe efter, var jeg igen nede på kyststien – på vej mod Tejn.

Bugten ved Gilbertstræde er endnu helt uden turister – men det varer ikke længe før det ændrer sig.

“Hvem kan sejle uden vind” – det er lige før denne sejlbåd kan klare det, da vejret i dag var næsten uden vind.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *