– og det var januar 2012

Januar 2012 har heldigvis ikke budt på de helt store udfordringer mht. sne og kulde. Meget anderledes end sidste år på samme tidspunkt, hvor vi sloges med kulde – og ikke mindst, den megen overdrevne sne, som isolerede os totalt fra de øvrige byer – og derved det øvrige Danmark. Vi fik godt nok at føle, at vi boede på en ø!

Lige her, den sidste dag i januar, har vi kun fået meget lidt sne, der dårligt har kunnet lægge sig på vejene til gene for trafikken. Dog ser det ud til, at vi nu kan påregne kulde og sne fra det russiske hjørne, som ligger lige øst for os. På lørdag – natten til søndag, lover de os kulde ned til 15 minusgrader, samt omkring 10 cm sne – så vi går en ”hyggelig tid” i møde. Godt vi stadig har brænde liggende.

I år har den syriske rose, som jeg bragte med hjem fra Lyngby lige før Jul, allerede fået små grønne blade, bare ved at stå i udestuen.

Vi har dog ikke været forskånet for større storme i denne vinter. Når vinden er i det hjørne, hvor vor kyst har en fralandsvind, kan vi se flere skibe søge læ langs kysten. Det er altid et fascinerende syn med de mange skibe fra alle mulige lande, så på min tur ned til brugsen, kan jeg, hvis jeg har mit kamera med mig, tage rigtig mange billeder af de skibe, der søger læ for stormene.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *