Tillykke Birthe

Min dejlige hustru gennem snart 41 år, fylder 64 år i dag, så nu starter hun på sidste år af efterlønnen. Herefter, om et år, er vi begge folkepensionister.

Der findes ikke ret mange billeder af os to sammen, da det for det meste er mig, der tager billeder – og det får man ikke mange billeder af os sammen af. Så da vi var i Norge, i 2010 for at passe børn, rådede Randi, vor datter, bod på denne mangel – og tog dette billede af os.

Modsat sidste år på denne tid, er vejene næsten fri for sne, da vi kun har fået et ganske fint “pulver” sne, der ikke gør nogen skade. Sidste år var vi sådan begravet i sne, at vor lokale brugs i Tejn, lignede en russisk købmand under udsalg. Der var næsten ingen varer på hylderne, da alle veje var blokeret, så vi var isoleret totalt – og ingen varer nåede derfor til vor lille by.

Temperaturen er omkring 1 grad varme, så koldt er det heller ikke – ikke set i forhold til Elverum i Norge, hvor de kan “prale” med 20 graders kulde og megen sne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Tillykke Birthe

  1. Randi skriver:

    Tillykke til mor <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *