Både Venstre og Moderaterne gik søndag ud til den fremmødte presse og meddelte, at de nu har droppet et krav om en advokatvurdering af Mette Frederiksens ansvar i minksagen, hvilket partierne ellers gik til valg på.

Et klokkeklart løftebrud!

Jakob Ellemann-Jensen og Lars Løkke Rasmussen mener begge, at et eventuelt regeringssamarbejde ikke kan starte med, at man undersøger statsministeren.

Helt ærligt, så vidste de også det, da de gik til valg – og derfor også efter valget, hvor de gik ind til drøftelserne om en bred regering – hen over midten – med Mette Frederiksen (S). Det her er bare ikke i orden, og bør få konsekvenser.

Jeg kan dårligt forestille mig, at Venstres bagland er med på den galej – så mit spørgsmål er derfor, har Jakob Ellemann-Jensen mandat til at gå ind i en regering, hvor han er gået til valg på en helt anden Agenda?

Hvem tror på en politiker?