Jeg er så træt af journalister, der bare skriver for at skabe overskrifter, uden at tage sig af det reelle indhold. Tag f.eks. cykelløbet Paris-Nice. Her fokuserer man udelukkende på Jonas Vingegaards form i forhold til ærkerivalen Tadej Pogacar.

Sidste år, på samme tid, var Jonas Vingegaards form meget ringere end Tadej Pogacars – og alligevel vandt Vingegaard Tour de France.

Naturligvis er der forskel på rytternes form, og især så tidligt på året. Der skal slet ikke herske tvivl om Pogacars evner som cykelrytter, dem beviser han hele tiden, men kan manden holde den form helt frem til touren?

Disse spørgsmål forholder journalisterne sig slet ikke til, kun overskrifter med et indhold, der skal sælge blade. Prøv dog at sætte jer lidt ind i stoffet, inden I begynder at spille kloge på noget, som I tilsyneladende ikke har en skid forstand på!