En pinlig regering

For omkring en måned siden meddelte Klimaminister, Dan Jørgensen (S), at der ville blive udbetalt kr. 3.750, – til danskere ramt af energipriserne. Varmechecken var akut og skulle “udbetales hurtigst muligt”!

Nu er “hurtigst muligt” en yderst elastisk udmeldelse – for hvad er det? Dog er de, der skal modtage checken, ikke i tvivl om, at hurtigst mulige er NU!

Mange borgere, der opvarmer deres boliger via gas, har fået ekstraregninger, der siger spar to, og de har brug for hjælp omgående!

Men her, over en måned senere, har disse borgere – ifølge dagspressen – endnu ikke modtaget en eneste krone, og hvis man skal tage de meldinger, der nu kommer fra regeringen, så kommer pengene nok først engang i maj – eller måske endda senere.

Jeg er målløs, denne regering pisser direkte på de ramte borgere. Det er så respektløs, at det skriger til himlen. Føj for pokker.

Og nej, den fjernvarme vi har på nordlandet på Bornholm, er ikke opvarmet via gas, så vi er ikke i målgruppen for varmechecken, så det er ikke derfor jeg reagerer.

Hvem tror på en politiker?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *